Stamppotje van raapsteeltjes met geitenkaas en koriander

Echter en lekker zomerse stamppot van raapsteeltjes met geitenkaas en koriander. Smullen gegarandeerd.

Wat heb je nodig

2 personen

  • 6 a 8 Aardappels (kruimig)
  • Ui
  • Knoflook
  • 2 eetlepels yoghurt
  • Olijfolie
  • Flinke bos raapstelen
  • Zout
  • Koriander (of bieslook, het is maar wat je lekkerder vindt)
  • Geitenkaas
  • Amandelen

Hoe maak je het klaar

  1. Kruimige aardappels een kwartiertje koken in water met zout.
  2. Bak in de tussentijd 1 grote ui en knoflook 5 minuten op rustig vuur aan.
  3. Giet de aardappels af en stampen maar…. Voeg 2 eetlepels yoghurt toe en een scheutje olijfolie.
  4. Voeg de uien en knoflook toe en snufje (keltisch) zeezout.
  5. Op het laatst voeg je de raapstelen en koriander (kan ook bieslook als je dat lekkerder vindt) toe.
  6. Top af met geitenkaas en amandelen en een beetje koriander (of bieslook).

Lekker met een gehaktbal (of wat dacht je van een (vegetarische) burger gemaakt van zwarte bonen… zie recept

ons groene zusje biologisch en duurzame inspiratie blog leven11